Nous reflectors XLX901 i YSF CT-CATHAM2

La Unió de Radioaficionats de Catalunya ha activat dos nous reflectors que permeten agrupar repetidors i links digitals.

XLX901 : es tracta d’un software de reflector multimode, en versió 2.5.2 , creat per LX3JL ( Jean-Luc ). En multimode significa que pot treballar en els següents protocols:

  • D-Star, Icom-G3Terminal, DExtra, DPLus  i  DCS
  • DMR, DMRPlus (dongle) i DMRMmdvm
  • C4FM, YSF, Wires-X i IRMS
  • XLX Interlink protocol

Aquest reflector està pensat per a agrupar repetidors / links dels Països Catalans que treballin la modalitat DStar i a la vegada fer de passarel·la, a través del port C, cap a DMR Brandmeister TG 21460. L’equip incorpora un stick DVMEGA que fa transcoding entre les versions d’AMBE dels usuaris de DStar cap a / des de  DMR.

YSF CT-CATHAM2 : es tracta d’un software de reflector de repetidors / links C4FM Fusion, creat per DG9VH ( Kim ). Està orientat a agrupar repetidors / links C4FM Fusion dels Països Catalans i a la vegada fer de passarel·la cap a DMR Brandmeister quan calgui, el que permetrà que els usuaris C4FM Fusion puguin mantenir QSO amb usuaris DMR. No cal transcoding en usar la mateixa versió d’AMBE.

Font: URCAT, EB3DKE – Joan Ramon

͏͏ ͏͏ ͏
Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

͏͏

Deixa un comentari