Participa a l’esdeveniment mundial “D-STAR QSO Party”

Icom Inc és l’organitzador d’un llarg cap de setmana de ràdio digital anomenat “D-STAR QSO Party” per a l’any 2011 que es celebrarà entre les 0:00 de l’11 de novembre a les 24:00 del 13 de novembre (UTC).

Aquest esdeveniment es diferencia d’anteriors concursos D-STAR que han tingut lloc durant els últims anys.

En lloc de competir pel nombre de contactes amb indicatius diferents, l’objectiu aquest any és fomentar la operació D-STAR a través de tants repetidors D-STAR i amb altres operadors D-STAR d’arreu del món com sigui possible.

Quant més gran sigui el nombre de països contactats durant el període de temps del QSO Party, més possibilitats tindreu d’aconseguir un premi, consistent en el nou transceptor D-STAR UHF de mà ID-31, dels quals Icom en te 15 de disponibles com premis per a aquest esdeveniment.

La participació en el concurs és a través del mode DV. Tots els operadors que presentin un registre aprovat, entraràn al sorteig i quinze guanyadors seran seleccionats a l’atzar. Per accedir al sortgeig:

• Cal fer un contacte a través d’almenys un repetidor al vostre propi país.
• Cal contactar amb usuaris D-STAR a cinc països estrangers i es duplicaràn les vostres possibilitats de guanyar un premi.
• Si contecteu amb usuaris D-STAR a 10 països estrangers podreu triplicar les vostres possibilitats de guanyar un premi.
• Si contecteu amb usuaris D-STAR en 20 països estrangers podreu quadriplicar les vostres possibilitats de guanyar un premi.

Més informació detallada disponible a la pàgina web des del 10 d’octubre 2011: Icom Inc D-Star Party Microsite.

Animeu-vos a participar a l’esdeveniment mundial D-STAR QSO Party al novembre!

Deixa un comentari